Zomerfeest

Ieder jaar wordt er aan het begin van het schooljaar een zomerfeest georganiseerd door de Ouderraad. Dit zomerfeest is bedoeld om ouders de gelegenheid te geven elkaar na de zomervakantie te ontmoeten. Voor nieuwe ouders is dit een manier om kennis te maken met andere ouders.

Tijdens het zomerfeest wordt er een veiling gehouden. De opbrengst is voor de kinderen van de Nieuwe Link bestemd.

 

ZOMERFEEST 2012

Eindelijk was het dan weer zover! Ons jaarlijkse zomerfeest op school. Op vrijdag 31 augustus konden we weer genieten van een gezellig samenzijn met spelletjes en lekker hapjes. De kinderen konden diverse spelletjes doen, o.a. eendjes vissen, spijkerpoepen, ezeltje prik, steltlopen, spijkerbroek hangen en basketballen.  Natuurlijk stond er buiten weer een grote auto die beschilderd kon worden met verf. Het is een mooi kunstwerk geworden. Wederom een succes!

Binnen waren er ook dit jaar weer allerlei lekkere hapjes te koop. Er was taart, cake, Turkse pizza, en ook lekker chips met limonade. Voor ieder wat wils. Tijdens het oppeuzelen van al dit lekkers kon je natuurlijk ook meedoen met de loterij. Er was weer heel wat te winnen!

Verder konden de kinderen geschminkt worden, een glittertattoo krijgen of mooie nagellak. Het leek wel een echte schoonheidssalon. Het was er erg druk, maar iedereen bleef geduldig op zijn beurt wachten.

image           

De opbrengst van het zomerfeest komt weer ten goede aan de kinderen. Voorbeelden hiervan zijn het schoolplein en de muziekinstrumenten. Nu wordt de schoolbibliotheek vernieuwd. Overal zagen we blije kindersnoetjes rond lopen. Het was weer een geslaagd zomerfeest en hopelijk tot volgend jaar!