Beschermhoezen voor je LP

Langspeelplaten zijn zodanig opgebouwd dat het een vereiste is om het goed te beschermen. Dit komt omdat LP’s heel erg fragiel zijn. Daarnaast zijn ze ook gevoelig voor stof en ander vuile stoffen. Indien je zo een LP hebt wil je graag alles eraan doen om ervoor te zorgen dat het netjes en in tact blijft. Gelukkig zijn er geschikte beschermhoezen voor je LP die je kunt gebruiken om deze altijd netjes en keurig te bewaren.  Blake Sleeves is ook een veel gebruikte term voor LP hoezen. Kristalheldere OPP is het materiaal dat gebruikt wordt om deze unieke soort beschermhoesje te maken. Hierdoor kun je nog altijd zien om wat voor soort LP album het gaat, ondanks het feit dat het omhulst is met een beschermhoes. Verder kun je ook kiezen uit LP hoezen die al dan niet hersluitbaar zijn. Het gaat hier om zeer praktische hoesjes en meer. 

 

Juiste formaat

Hoezen voor je LP kun je verkrijgen in verschillende formaten. Enkele van de standaard formaten zijn onder andere 12 inch hoezen, deze zijn meer geschikt voor dubbelalbums. Verder heb je ook 10 inch hoezen en 7 inch hoezen. De 7 inch hoezen worden doorgaans voor singles gebruikt. Los van de verschillende formaten kun je ook kiezen uit verschillende diktes. Microns is de term die aangeeft hoe dik de folie van zo een LP hoes is. Goed om te weten is dat een micron hetzelfde is als 0.02 millimeter. Je kunt onder andere kiezen uit foliehoezen die een dikte hebben van 50, 75 en 100 microns. In de regel geldt altijd dat hoe dikker je folie des te beter je album beschermt wordt. Een unieke eigenschap is dat zelfs als je voor een LP beschermhoes kiest met een dikte van 100 micron, je niets zal merken aan het uiterlijk. Het zal in ieder geval niet erop lijken dat je album in een hoes zit. 

 

LP beschermhoezen kopen

Ben je op zoek naar beschermhoezen voor je LP , dan kun je dit vandaag nog bestellen. Andere bescherming materialen zoals speciale verpakkingszakjes kun je verder ook verkrijgen. Bij de verschillende webshops  worden  beschermhoezen op een aparte manier aangeboden. Daarnaast is het ook zo dat je ook in aanmerking kan komen voor gratis verzending indien je beschermhoezen tegen een bepaald bedrag. Bestel vandaag nog je beschermhoezen om je album te beschermen. Natuurlijk kan het best wel dat je met nog een paar vragen zit. In dat geval kun je altijd contact opnemen met de klantenservice van het bedrijf waar je je beschermhoezen zult kopen. 

 

Geef een antwoord