Makita kan elke klus aan

Makita

Ga je binnenkort verbouwen? Of heb je plannen voor in de tuin? Of moet je gewoon even een simpel klusje in huis regelen? Daarvoor heb je natuurlijk gereedschap nodig maar wat is nou een goed gereedschap merk? In dit blog vertellen we je graag meer over het merk Makita. Een gereedschap merk dat elke klus aan kan, hoe zwaar of lastig deze ook is.

Wie is Makita?

Het klinkt misschien meer als de naam van een Japans persoon maar laat je niet in de maling nemen door deze, misschien enigszins wat, bedenkelijke naam. Makita is grappig genoeg wel een Japans bedrijf maar is een professional in gereedschap. Het bedrijf werd in 1915 opgericht en bestaat dus al een behoorlijke tijd. Wereldwijd staat het merk bekend om haar kwalitatieve uitstekende producten en wordt in ieder land ontzettend goed ontvangen. Het bedrijf is dag in, dag uit bezig met het optimaliseren en innoveren van haar producten. Kwaliteit staat altijd voorop en ze hebben ook een goede belofte wat betreft hun garantie. Ze zijn zeker van hun producten en Makita is ook niet bang om dit naar buiten te dragen.

Wat maakt Makita anders dan de andere gereedschapsmerken?

Zoals we al benoemde is Makita dag in, dag uit bezig met het optimaliseren en innoveren van haar producten. Dit betekent dat het merk voorop loopt met wat betreft andere merken. Er worden bijvoorbeeld verfijnde technologieën toegepast in de apparatuur en is ze de eerste met een lithium-ion-batterijtechnologie. Deze technologie heeft een zeer hoge energiedichtheid, een sterk vermogen, en verliest geen capaciteit door het opladen. Daarnaast heeft het merk de AVT ontwikkeld. ATV staat ook wel voor Anti Vibratie Technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat er een lichte vibratie in een product wordt gestart wat het werk een stuk aangenamer maakt.

Wat voor soort producten heeft dit merk?

Makita heeft diverse producten zoals een Makita boormachine of een Makita heggenschaar. Deze producten zijn perfect en ideaal te gebruiken voor zowel particulier als bedrijf. Alle producten hebben een garantie van 5 jaar. Het merk staat echt achter haar producten en staat er ook voor in mocht er iets mis mee zijn. Het zijn top producten die elke klus kunnen klaren. Ben jij al overtuigd?

Online vind je een groot aanbod aan producten van Makita. Weet je niet wel gereedschap het beste bij jou en de klus past? Ga gerust eens langs bij een specialist en zij helpen je graag verder. Succes!

Geef een reactie