Gaan voor een shortlease?

Ben jij in het bezit van een bedrijf? Dan is het belangrijk dat je makkelijk bereikbaar en snel ter plekke kan zijn voor jouw klanten. Hiervoor heb je natuurlijk een bedrijfsauto nodig. Hiermee kan je gemakkelijk terecht bij jouw klanten voor bijvoorbeeld het bezorgen van producten en diensten. Een auto aanschaffen kost veel geld en daarom kan dit minder interessant zijn voor jou als ondernemer. Je hebt je geld nodig voor belangrijke zaken binnen het bedrijf. Daarom kan een shortlease erg handig zijn voor jou als bedrijf. Zoals je weet kan je auto's tegenwoordig leasen. Dit houdt in dat je elke maand een vast bedrag betaald voor de auto die jij graag wilt hebben. Waarom zou je nou gaan voor een shortlease? Hier kunnen verschillende redenen voor zijn. Ben jij nog op zoek naar een nieuwe auto? Dan kan je hier online voor terecht.

Wat is het

Waarom zou je nou gaan voor een shortlease prive? Hier kunnen verschillende redenen voor zijn. Om te beginnen is het handig om te weten wat een shortlease is. Een shortlease is dat je elke maand een bepaald bedrag betaald voor een bepaalde tijd. Hiermee betaal je dus de auto af in termijnen in plaats van het gehele bedrag in een keer te betalen. Zo heeft het leasen van een auto veel verschillende voordelen met zich mee. Een shortlease is een andere soort lease waar je voor kunt gaan. Zoals de naam al zegt is een shortlease privé over een kortere tijd. Dit zit meestal tussen de 2 en 24 maanden. Bij een shortlease privé heb je de auto ongeveer anderhalf jaar in bezit. Hierna lever je de auto weer in en kan je gaan voor een nieuwe. Als ondernemer kan een private lease erg handig zijn. Zo hoef je niet in een keer een groot deel te missen van je geld.

Waarom gaan voor een lease?

Waarom zou je gaan voor een shortlease privé? Om te beginnen kan het als ondernemer erg aantrekkelijk zijn om te gaan voor een lease auto. Dit omdat je niet in een betaling een groot deel van je geld hoeft te missen. Je betaald de auto maandelijks af of hebt een contract van een bepaalde tijd waarin je elke maand betaald. Een andere reden hiervoor is dat je geen bijkomende kosten zoals verzekering en schade hebt. Dit komt doordat de leasemaatschappij dit allemaal betaald voor jou. Zo hoef je alleen de brandstof en de eventuele bijkomende boetes te betalen. Ook heb je keuze uit verschillende soorten lease mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een financial lease, private lease of een shortlease privé. Zo zijn er dus verschillende alternatieven waar jij voor kunt gaan bij het leasen van een auto.  

 

Geef een antwoord