Winkelen zonder taboes bij Studio Anneloes!

Je voelt het misschien al: het wordt weer langzaam zomer. De vogels beginnen net even wat harder te fluiten en je merkt dat je vaker zonder jas de deur uit kan. Is er een beter moment om lekker te gaan shoppen en een paar mooie items aan je zomercollectie toe te voegen? Volgens mij niet! Als je van damesmode houdt, zou ik ook zeker een kijkje nemen bij Studio Anneloes.

Een stukje geschiedenis

Het dameskledingmerk begon in 2006 met de opening van de eerste collectie. Het doel van deze (en alle andere) collecties was kleding maken die perfect past voor elke maat en die de test of time weet te doorstaan en ondanks het veranderen van trends nog steeds mooi en hip blijft. Anneloes van der Heijden, de oprichter en ontwerpster bij Studio Anneloes, ontwerpt alle kleding. In elk kledingstuk zie je volgens de website haar liefde en passie voor damesmode terug. De kleding is gemaakt voor vrouwen met een druk leven die er goed uit willen zien. Comfort gecombineerd met stijl.

De kleding

De filosofie van Studio Anneloes zie je ook zeker terug in de kleding. Het is damesmode die bij iedereen zou kunnen passen. Ook is er een bepaalde rust in de kleding, de ontwerpen zijn niet ontzettend uitgesproken, waardoor het makkelijker is voor de kleding om met de tijd mee te gaan zonder ouderwets te worden. Het gebruik van pastelkleuren en prints, gecombineerd met rustige tinten is het trademark van deze kleding. Het is dus kleding die, ook op deze manier, bij iedereen kan passen!

Travel-materiaal

Studio Anneloes maakt voor veel van haar kledingstukken (denk aan bloezen, pantalons, etc.) gebruik van travelstof. Deze stof is een mix van polyamide en elastaan. Het is een stof die haast niet kreukt en die voorheen bijna alleen gebruikt werd voor sportkleding. De stof is ‘easy care’, wat betekent dat je hem niet hoeft te strijken. Even uithangen na het wassen en de kreukels zijn er al weer uit. De stof is ontzettend zacht en ademend.

Dus, mocht je nieuwe zomerkleding zoeken of gewoon even lekker gaan winkelen, zoek ook zeker de kleding op van Studio Anneloes. Ze zitten op meer dan 300 locaties in Nederland, dus je komt ze vast wel tegen.

Geef een reactie